Броевете на емблематичния  календар на  за 2023 г. вече са

...
Броевете на емблематичния  календар на  за 2023 г. вече са
Коментари Харесай

Новият календар на „Пирели” - любовно писмо от Ема Съмъртън

Броевете на емблематичния  календар на  за 2023 година към този момент са отпечатани и прилежно опаковани чакат да отпътуват към новите си притежатели. За новото издание озаглавено " Любовни писма до музата " пред обектива на  австралийската фотографка  застават известни дами като Бела Хадид, Кара Делевин и компютърния експерт Карли Клос.

Публикуван първо през 60-те години на предишния век, календарът на " Пирели "  е в стеснен тираж.  Обикновено италианският производител на гуми го подарява на клиенти. Известен е с високите си художествени качества.
 Вече има проведен митинг против хартиената бюлетина 17 ноем 2022 | “Хартиената коалиция ” прегази Изборния кодекс. Посред нощ ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия направиха безусловно атентат против...
Изданието сплотява 28 фотоси на 14 модела, изобразени в мечтателния жанр, който е присъщ за работата на. Всеки модел е определен поради тъй като се припознава с концепцията за „ муза ”.  „ В моите фотоси границата сред ролята, която моделите играят, и това, което са в реалност, не е ясно дефинирана и всичко се смесва, с цел да сътвори вълшебен натурализъм “, изясни фотографката.

При новите си  притежатели календарът ще дойде в огромен, кремаво бял плик с внимателно релефно изображение на пеперуда. „ Перфектната опаковка за това, което се крие вътре – любовните писма на  до музата, поредност от луксозни портрети, които почитат дамите ”, написа в уеб страницата на. 

„ Исках да се върна към етимологичния корен на думата „ муза “ и да опиша дами, които ме въодушевяват с приноса си към литературата, науката и изкуствата “, сподели Съмъртън пред CNN при представянето на новото издание. „ Идеята беше да представим това, което в действителност са, и да създадем светове, които да отразяват и описват техните по-големи истории “, прибавя още тя.

 
               

14-те модела в календара за 2023 година влизат в ролята на разнообразни " вдъхновения " в мощно стилизирани фотоси, които са директно свързани с това  с какво се занимават в живота имат действително в живота. Кара Делевин например  която е взела участие в редица кино функции в допълнение към извънредно сполучливата си кариера на модел, се появява като " Изпълнителката ", облечена в тоалет от макраме и впечатляващи пози измежду великански глухарчета. Бела Хадид е „ Феята ”, която разкрива единствено толкоз от себе си, колкото желае да знаете.

Снимките са правени в Ню Йорк и Лондон през лятото с участието на сценографа Вики Руч. Допълват ги фантастичните костюми на стилния шеф Аманда Харлех, а арт шеф е Тензин Уайлд.

 
               
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР